Beopanon Medical d.o.o. - opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Beopanon Medical d.o.o.

Pere Velimirovića 1d

11000 Beograd

Tel .: + 381 (0) 11 3670 680

Fax.: + 381 (0) 11 3671 131

e-mail

 

Sertifikat ISO 9001:2008

Sistem za distribuciju hrane Temp-rite

Temp-rite sistem za distribuciju hrane

Svi Temp-rite sistemi za distribuciju hrane sastoje se od komponenti koje imaju vrlo delotvoran izolacijski sloj CFC-free poliuretanske pene. Ovaj izolacijski sloj je smešten između unutrašnjih i spoljašnjih zidova, napravljen od posebno čvrstog tipa polipropilena koji ne propušta bilo koji miris ili ukus na hranu. Sve komponente su perive u mašini za pranje sudova i imaju jake zaštitne obode.

Temp rite sistem drži celi obrok (doručak, ručak, večera) sa prilozima, pićem, supom, priborom za jelo, salvetom, pacijentovim jelovnikom itd. Sistem koristi termalne zone i ima odvojene odeljke sa podignutim ivicama za razne vrste obroka. Podignute ivice sigurno drže porculanske posude na mestu i sprečavaju prolivanje.

Podela pregrada prema toplotnim zonama osigurava da topli i hladni obrok serviran jedan pored drugoga, ostanu i dalje na željenoj temperaturi. Temp-rite sistem sastoji se od poslužavnika i poklopca i može biti zatvoren. To znači da se može prevoziti na otvorenom, drugim rečima, jeftina kolica.

Okrugli poslužavnik

Temp-rite sistem za distribuciju hrane

Izolovani obrok – distribucijski sistem u tradicionalan stilu. Drži obrok toplim i svežim. Napravljen od vrlo snažnog polipropilena, perivog u mašini za pranje sudova, koji neće propuštati bilo koji ukus ili miris hrane. Lagan i stoga jednostavan za rukovanje. Površina temp-rite duplo izolovanog okruglog poklopca je bez spojeva i zato se lako čisti.

TEMP - poslužavnik

Temp-rite sistem za distribuciju hrane

Sa Temp-Poslužavnik kolicima, vrući obrok se može držati istim sve do vremena posluživanja, dok hladni obrok ostaje hladan. U kolicima, pokretni izolatori koriste se kao izolacijski zidovi koji drže vruću i hladnu stranu kolica odvojenima. Svaka ladica prima poslužavnik na takav način da ga izolator deli na dva dela. Dostupne su ladice u skladu sa Gastro-Normama (530x325) ili temp-ritove vlastite tri-Norm standardne dimenzije (575x325). Hranu na grejanoj strani kolica održava vrući vazduh koji cirkuliše, a na drugoj strani, hladni predmeti održavaju se aktivnim sistemom hlađenja. Kolica imaju upravljačku ploču pomoću koje se mogu postaviti do tri različita programa dnevno.

Samoposlužna kolica

Temp-rite sistem za distribuciju hrane

Kolica za serviranje sendviča i peciva. Izgrađena su od čvrstog aluminijskog okvira, na koji su pričvršćeni ergonomski oblikovani push-barovi napravljeni od metalnih cevi. Kolica imaju odjeljke sa tri ladice, koje mogu biti podeljene tako da smeste jednu, dve ili tri ladice za GN 1/1 posude (ili pod-deljenje istih). Bezmrežno delovanje aktivnog hlađenja može se osigurati za jednu od ladica odeljaka. Kolica su opremljena sa niskim omotanim amortizerima, sklopivom radnom pločom i držačem za vreću za smeće. Učvršćenje sa marginama za dva GN 1/1 kontejnera i jednim GN 1/8 kontejnerom su takođe dostupni. Kolica za hleb, koja su većinom izrađena od aluminijuma, imaju plavo spoljašnje kučište. Imaju 2 fiksna točka i 4 okretna točka sa kočnicama. Svi točkovi imaju promer 160 mm i opremljeni su sa VLI gumama. Zato se kolica vrlo lako guraju i lako manevrišu.

 

Linet - Sve vrste bolničkih kreveta i nameštaja Beka Hospitec - oprema za fizioterapiju, hidroterapiju i rehabilitaciju Midmark Fjordblink - bazeni za porode u vodi Gardhen Bilance - kreveti i stolice za vađenje krvi i dijalizu Funeralia - oprema za patologiju Silentia - paravani Medicanvas - negatoskopi CFS - razna kolica od INOX-a, INOX pultovi, kirurška korita RQL - ginekološki, urološki, proktološki i internistički pregledni stoloviAt-os disinfection technology KlaroTemp-riteRopimexSegufix - sistem za humano vezanje pacijenataMetzmodul
© 2008. BEOPANON MEDICAL d.o.o.