Beopanon Medical d.o.o. - opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Beopanon Medical d.o.o.

Pere Velimirovića 1d

11000 Beograd

Tel .: + 381 (0) 11 3670 680

Fax.: + 381 (0) 11 3671 131

e-mail

 

Sertifikat ISO 9001:2008

Oprema za porodilišta i ginekološke ambulante

Kada za porode u vodi

KADA ZA PORODE U VODI - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

Ginekološki pregledni sto ELITE

Ginekološki pregledni sto ELITE - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

Ginekološki pregledni sto ELANSA

GINEKOLOŠKI PREGLEDNI STO ELANSA

Ginekološka stolica sa električnim podešavanjem visine od 46 – 106 cm putem nožne pedale. Nizak položaj omogućava lagan pristup na stolicu i invalidnim osobama.

Nagib naslona za leđa se podešava putem gasne opruge. Konstrukcija stolice izrađena od nerđajućeg čelika AISI 304 zaštićena epoksi bojom. Podnožje stolice sa pokrovom od ABS plastike radi lakšeg čišćenja. Presvlaka sedišta je periva, nezapaljiva i može se skidati radi lakšeg pranja i dezinfekcije.

GINEKOLOŠKI PREGLEDNI STO ELANSA

Nosač rolne papira u standardu isto kao i posuda koja se izvlači ispod sedišne ploče. Moguć izbor između potkoleničnih držača za noge ili držača sa osloncem za stopala.

Ginekološki sto GOLEM

STO GOLEM GINEKOLOŠKI - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

Sto je namenjen pregledu pacijenata u ležečem i klečećem položaju. Njegova konstrukcija omogućava laganu promenu pozicija sa posebnim pažnjom na udobnost i upotrebljivost stola za pacijenta i lekara.

Ležna površina je široka 600 mm i pokrivena perivom presvlakom. Podeljena je na ručno nastavljiv deo za glavu, deo za telo i nožni deo koji se može ručno preklopiti ili skinuti. Dužina ležaja je 1950 mm.

Visinska regulacija pomoću elektromotora od 640 – 940 mm isto kao i Trendelenburg položaj ako je u opciji. Sve radnje je moguće izvoditi pod punim opterećenjem stola. Upravljanje elektromotorima se vrši pomoću ručnog upravljača. Nosivost stola je 150 kg. Sto je stacionaran na podesivim nogicama. Oko uklonivog nožnog dela nalaze se EURO-nosači na koje je moguće pričvrstiti malu stepenicu za klečanje ili držače nogu. U standardnu opremu je uključen i podporni valjak. Nosač rolne za papir se nalazi ispod leđnog dela. Mogućnost izbora 20 boja za presvlaku.

 

Linet - Sve vrste bolničkih kreveta i nameštaja Beka Hospitec - oprema za fizioterapiju, hidroterapiju i rehabilitaciju Midmark Fjordblink - bazeni za porode u vodi Gardhen Bilance - kreveti i stolice za vađenje krvi i dijalizu Funeralia - oprema za patologiju Silentia - paravani Medicanvas - negatoskopi CFS - razna kolica od INOX-a, INOX pultovi, kirurška korita RQL - ginekološki, urološki, proktološki i internistički pregledni stoloviAt-os disinfection technology KlaroTemp-riteRopimexSegufix - sistem za humano vezanje pacijenataMetzmodul
© 2008. BEOPANON MEDICAL d.o.o.