Beopanon Medical d.o.o. - opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Beopanon Medical d.o.o.

Pere Velimirovića 1d

11000 Beograd

Tel .: + 381 (0) 11 3670 680

Fax.: + 381 (0) 11 3671 131

e-mail

 

Sertifikat ISO 9001:2008

O nama - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

Delatnost BEOPANON MEDICAL d.o.o. je usmerena prvenstveno na opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova.

Veliki broj principala sa različitim proizvodnim programima, osigurao nam je mogućnost opremanja najrazličitijih zdravstvenih objekata po sistemu „ključ u ruke“.

TRADICIJA

Već 20 godina smo u službi zdravlja i dobrobiti ljudi, majkama pomažemo da na svet donesu zdravu i srećnu bebu, bolesnicima pomažemo da se ugodnije osećaju u bolničkoj sobi i da brže ozdrave, starim i nemoćnim osiguravamo ugodne penzionerske dane u lepom ambijentu domova za starije i nemoćne.

Opremili smo najznačajnije objekte u regiji, Kliničke bolničke centre, Kliničke bolnice, Porodilišta, Dijalize, Rehabilitacijske centre, Domove za starije i nemoćne, Centre za palijativnu negu…

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Ulažemo napore da budemo prepoznati kao društveno odgovorna kompanija. Činimo sve kako bismo delovali na održiv način – ekonomski, društveno i vezano uz zaštitu životne sredine – u najboljem interesu dugoročnog uspeha za našu kompaniju i njezine interesne i društvene grupe.

Dajemo prednost poslovnim partnerima, dobavljačima i izvođačima koji su usklađeni sa našim poslovnim ponašanjem i koji dele naše socijalne i ekološke vrednosti.

KOMPETENTNOST

Nosioci smo sertifikata ISO 9001:2008 i 14001:2004 što dovoljno govori o sistematičnom pristupu i poštovanju procedura i postupaka.

To je dodatna garancija našim kupcima da su odabrali najboljeg dobavljača, a time dobili i partnera za dugoročnu suradnju.

Naših 20 godina delovanja na tržištu, znak je da stalno uspešno razvijamo i ulažemo u tržište, u naše dobavljače i kupce, a posebno u naš kadar koji servisira sve zahteve naših kupaca.

Svojim kupcima garantujemo opremu najvišeg nivoa, proizvedenu najmodernijom tehnologijom naših principala koji poseduju sve sertifikate – ISO, TUV, EN, CE.

Svi naši serviseri su sertificirani i na raspolaganju su korisnicima naših proizvoda 24 sata na dan.

VIZIJA

Naša vizija je okrenutost isključivo pacijentu i njegovom bržem ozdravljenju, ugodnijem boravku u zdravstvenoj i socijalnoj ustanovi.

Etičnost i timski rad svih zaposlenih treba osigurati trajnu lidersku poziciju u regiji. U tu svrhu ćemo koristiti sve vlastite resurse i resurse naših principala.

Prioritet ćemo uvek davati perfekciji, kvalitetu i socijalnoj osetljivosti.

 

Naša lokacija

 

Linet - Sve vrste bolničkih kreveta i nameštaja Beka Hospitec - oprema za fizioterapiju, hidroterapiju i rehabilitaciju Midmark Fjordblink - bazeni za porode u vodi Gardhen Bilance - kreveti i stolice za vađenje krvi i dijalizu Funeralia - oprema za patologiju Silentia - paravani Medicanvas - negatoskopi CFS - razna kolica od INOX-a, INOX pultovi, kirurška korita RQL - ginekološki, urološki, proktološki i internistički pregledni stoloviAt-os disinfection technology KlaroTemp-riteRopimexSegufix - sistem za humano vezanje pacijenataMetzmodul
© 2008. BEOPANON MEDICAL d.o.o.