Beopanon Medical d.o.o. - opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Beopanon Medical d.o.o.

Pere Velimirovića 1d

11000 Beograd

Tel .: + 381 (0) 11 3670 680

Fax.: + 381 (0) 11 3671 131

e-mail

 

Sertifikat ISO 9001:2008

Medicinski nameštaj

ELEGANZA MANO

Eleganza mano - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

ELEGANZA CLASSIC

Eleganza classic - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

Stolić za hranjenje SOLIDO

| Univerzalna uporaba - stabilnost - otpornost |

Stolić za hranjenje SOLIDO

Ovaj stolić može se koristiti sa obe strane kreveta ili stolice za vreme obroka ili se može naginjati i tada može poslužiti za čitanje ili pisanje. Stolić se može visinski namestiti od 70-103 cm.
Stabilna konstrukcija, čvrsti okvir i povećana sigurnost stolića osigurava sigurnu i zadovoljavajuću upotrebu.

Ormar za lekove V1

Ormar za lekove V1 - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

Izrađen od iverice presvučene melaminskom folijom i sve kantirano ABS trakom. Ormar opremljen izvlačnom radnom pločom, sefom za opijate, rasvetom, preklopnom stepenicom i plastičnim kutijama na vratima za sitni materijal. Zaključavanje ormara u 3 točke.

 

Ormar za lekove V10

Ormar za lekove V1 - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

MEDLIN

Medlin - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

Medicinski nameštaj Medlin namjenjen je klinikama, ordinacijama i prostorima u labaratorijima.
Medlin nameštaj dizajniran je kako bi zadovoljio potrebe medicinskog osoblja, što se ogleda u izboru materijala, komponenata i dizajnu radnih ploča.

COMBINEA

Combinea - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

Combinea nameštaj:

Combinea plus - serija nameštaja izrađena od 18 mm laminirane iverice (LTD) sa HPL postformingom i 2 mm ABS ivicama, lepljenim korpusom.
Gornja ploča i zadnji deo izrađeni od laminirane iverice u beloj boji.
Unutarašnji prostor ormara je u svetložutoj boji, a noćnih ormarića u beloj.

ELEGANZA SITO

Udobnost za korisnika

ELEGANZA SITO

| Pozicioniranje - ergonomija |

Stolica za opuštanje i transport ističe se svojim ergonomskim dizajnom i pozicioniranjem sedišta i naslona.
Stolica takođe ima mogućnost podešavanja visine, a položaj se može prilagoditi za maksimalnu udobnost korisnika. Odvojivi nasloni za ruke mogu se podesiti u šest pozicija, a sklopivi oslonac za noge može se podvući ispod sedišta.

Visoka varijabilnost prilagodbe

| Odvojivi delovi – dodatna oprema |

Različita rešenja omogućavaju izbor modela stolice u zavisnosti od tipa ustanove.
Naslon za glavu i nasloni za ruke su odvojivi.
Širok raspon dodatne opreme proširuje opcije upotrebe stolice i omogućuje prilagođavanje u zavisnosti od medicinskog stanja pacijenta. Stolica se može produžiti za smeštaj stalka za infuziju, stolića, itd.

Ergonomska i jednostavna kontrola

| Središnji sistem kočenja |
Stolica je jednostavna za upotrebu od strane osoblje. Ima centralni sistem kočenja i jednostavna je za uportrebu. Ove korisne funkcije pomažu u svakodnevnim aktivnostima. Isto tako može se koristiti za povećanje pacijentove mobilizacije.

SOFTLIN KOMFORT

Udobnost i higijena

| Stabilna konstrukcija - odvojiva sedišta |

SOFTLIN KOMFORT

Zahvaljujući svojoj konstrukciji od masivnog drva bukve stolica je čvrsta i stabilna. Presvlake se mogu skidati i prati, a tu je nepropustljivi sloj ispod tkanine sedišta.

Razdvajanja između sedišta i naslona za ruke sprečava ih od prljavštine. Nagibni oslonac za noge dostupan je za udoban i siguran prevoz.

Jednostavna manipulacija

| 5. točak - kočnica na svakom točku - pozicioniranje |

Linija Softlin stolica je dizajnirana za korišćenje u društvenoj sferi i za negu u kući. Sedište se može glatko pomaknuti prema napred i naslon se može namestiti uz pomoć gasne opruge.

Zahvaljujući 5. točku, stolicom se može lako manevrisati, a ostala četiri točka se mogu pojedinačno zakočiti sa bilo koje strane.

SOFTLIN KOMFORT 03

SOFTLIN KOMFORT 03

Stolica – fotelja Softlin Komfort 03 odlikuje se visokom funkcionalnošću , udobnošću, jednostavna je za upotrebu, te se jednostavno održava.
Namestivi nožni i leđni deo. Tapacirani rukonasloni. Ručke za nameštanje leđnog i nožnog dela nalaze se kod sedišta sa leve i desne strane.
Materijal: tkanina i eko koža.
Tehnički parametri:

Dodatna oprema:

SOFTLIN PLUS

Ergonomija - Prilagodljivost - Udobnost

SOFTLIN PLUS

Ova robusna stolica od bukve ima povišeno sedište i naslone za ruke kako bi sedanje i ustajanje iz stolice bilo lakše. Naslon za ruke može se podesiti u dve pozicije kao i dubina sedišta koja je takođe podesiva. Presvlaka se skida, a sedište je prekriveno dodatnim slojem radi zaštite.
Stolice su dostupne u različitim varijantama, bojama, veličinama i sa različitom dodatnom opremom.
Presvlaka koja se može skidati i prati.

BLUES COMFORT

Komfor - varijabilnost

BLUES COMFORT

Udobno namestiva stolica Blues Comfort može isto tako poslužiti i kao krevet. Metalna konstrukcija mehanizma osigurava njenu sigurnost, dok je podnožje napravljeno od masivnog drva bukve. Stolica ima dva točka radi jednostavnije upotrebe. Ergonomski oblikovani nasloni za ruke zaokružuju prostorno udobnu sedišnu ploču.

 

Linet - Sve vrste bolničkih kreveta i nameštaja Beka Hospitec - oprema za fizioterapiju, hidroterapiju i rehabilitaciju Midmark Fjordblink - bazeni za porode u vodi Gardhen Bilance - kreveti i stolice za vađenje krvi i dijalizu Funeralia - oprema za patologiju Silentia - paravani Medicanvas - negatoskopi CFS - razna kolica od INOX-a, INOX pultovi, kirurška korita RQL - ginekološki, urološki, proktološki i internistički pregledni stoloviAt-os disinfection technology KlaroTemp-riteRopimexSegufix - sistem za humano vezanje pacijenataMetzmodul
© 2008. BEOPANON MEDICAL d.o.o.