Beopanon Medical d.o.o. - opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Beopanon Medical d.o.o.

Pere Velimirovića 1d

11000 Beograd

Tel .: + 381 (0) 11 3670 680

Fax.: + 381 (0) 11 3671 131

e-mail

 

Sertifikat ISO 9001:2008

Kreveti za standardnu negu

LATERA ACUTE

Latera acute - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

Latera Acute je krevet sa podešavanjem uz pomoć elektromotora, lateralnim nagibom, dizajniran za akutnu hospitalizaciju pacijenata u različitim odeljenjima. Lateralni nagib kreveta znatno olakšava manipulaciju pacijenta i služi kao prevencija protiv dekubitusa.

Lateralni nagib - Latera Acute -+15 stepeni LN (lateralni nagib) koji omogućava okretanje pacijenta na stranu sa minimalnim fizičkim naprezanjima osoblja uz prisutnost samo jedne sestre.

LN znatno olakšava rutinske sestrinske poslove kao što su presvlačenej i higijena pacijenta, spremanje kreveta, itd. Dužina kreveta se može prilagoditi telu pacijenta . Konstrukcija na teleskopskim stubovima i plastični delovi sa kompaktnom glatkom površinom su osnova za lako čišćenje kreveta.

ELEGANZA 3

Eleganza 3 - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

ELEGANZA 3 je krevet najnovije generacije, idealan za odeljenja poluintenzivne nege.
Moderan ergonomski oblik sa trodelnim ogradama sa svake strane.
Postavljen na dva teleskopska stuba opremljen elektromotorima za postavljanje ležne površine u sve položaje, te podešavanje visine kreveta od 39,5 do 77,5 cm.
Sa dodatnom opremom kao opcijom ovaj krevet je idealan spoj lepog dizajna, praktičnog rukovanja i zadovoljavanja svih potreba pacijenta i medicinskog osoblja.

OSNOVNA VERZIJA:

OPCIJA DODATNE OPREME:

ELEGANZA SMART

Eleganza smart - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

Eleganza Smart je univerzalan krevet dizajniran za hospitalizaciju pacijenata na standardnim bolničkim odeljenjima i socijalnim ustanovama. Pruža visoku funkcionalnost i u zavisnosti od dodatnih mogućnosti, može se prilagoditi specijalnim potrebama ustanove.

ELEGANZA 1

Krevet ELEGANZA 1

U potpunosti električno prilagodljiv, Eleganza 1 univerzalni krevet dizajniran je za standardna bolnička odeljenja.
Eleganza 1 posebno se ističe svojom dodatnom vrednošću.

Predstavlja još jedan korak prema stvaranju parametara koji prevazilaze standard i čine sofisticirane funkcije.

Prednosti kreveta

 

Linet - Sve vrste bolničkih kreveta i nameštaja Beka Hospitec - oprema za fizioterapiju, hidroterapiju i rehabilitaciju Midmark Fjordblink - bazeni za porode u vodi Gardhen Bilance - kreveti i stolice za vađenje krvi i dijalizu Funeralia - oprema za patologiju Silentia - paravani Medicanvas - negatoskopi CFS - razna kolica od INOX-a, INOX pultovi, kirurška korita RQL - ginekološki, urološki, proktološki i internistički pregledni stoloviAt-os disinfection technology KlaroTemp-riteRopimexSegufix - sistem za humano vezanje pacijenataMetzmodul
© 2008. BEOPANON MEDICAL d.o.o.