Beopanon Medical d.o.o. - opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Beopanon Medical d.o.o.

Pere Velimirovića 1d

11000 Beograd

Tel .: + 381 (0) 11 3670 680

Fax.: + 381 (0) 11 3671 131

e-mail

 

Sertifikat ISO 9001:2008

Kreveti za dijalize

ELEGANZA 3XC

Eleganza 3XC - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

Eleganza 3XC je krevet sa podešavanjem uz pomoć elektromotora, posebno namenjen za bolnička odeljenja koja su specijalizovana za dijagnostiku pacijenta uz korišćenje C – luka, ali zahvaljujući visokoj raznovrsnosti, krevet je pogodan za univerzalnu upotrebu na standardnim bolničkim odeljenjima ili odeljenjima intenzivne nege.

Bolnička fotelja STEPHEN

Bolnička fotelja STEPHEN

Fotelja specijalno dizajnirana za potrebe hemodijalize, hemoterapije, dnevne bolnice, transfuzije, vađenja krvi i slično. Vrlo je udobna i funkcionalna.

Visoku udobnost omogućuje sam oblik fotelje, podupirač za noge, oblik uzglavlja, široki nasloni za ruke sa mogućnošću postavljanja u više položaja.

Fotelja se može postavljati u više položaja, pomoću elektromotora a putem ručnog upravljača. Podešavati se može svaki pojedinačni deo fotelje, kao i pretvaranje cele fotelje u udoban ležaj. Fotelja se može u slučaju potrebe hitne intervencije postaviti putem upravljača u Trendelenburg položaj!

BOLNIČKA FOTELJA STEPHEN - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

Nasloni za ruke uvek prate položaj leđnog dela i sedalnog dela, postavljajući se u ispravan položaj.
Metalni delovi izrađeni su od inox-a, sedišnji deo je ispunjen poliuretanskom penom, presvlaka je od visokokvalitetnog skaja u boji po izboru korisnika!

Točkovi - 4, promer 100 mm, istovremeno kočioni.

Dodatna oprema:

Precizna elektronska vaga, kontrolisana mikroprocesorom, sa displejom

 

Linet - Sve vrste bolničkih kreveta i nameštaja Beka Hospitec - oprema za fizioterapiju, hidroterapiju i rehabilitaciju Midmark Fjordblink - bazeni za porode u vodi Gardhen Bilance - kreveti i stolice za vađenje krvi i dijalizu Funeralia - oprema za patologiju Silentia - paravani Medicanvas - negatoskopi CFS - razna kolica od INOX-a, INOX pultovi, kirurška korita RQL - ginekološki, urološki, proktološki i internistički pregledni stoloviAt-os disinfection technology KlaroTemp-riteRopimexSegufix - sistem za humano vezanje pacijenataMetzmodul
© 2008. BEOPANON MEDICAL d.o.o.