Beopanon Medical d.o.o. - opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Beopanon Medical d.o.o.

Pere Velimirovića 1d

11000 Beograd

Tel .: + 381 (0) 11 3670 680

Fax.: + 381 (0) 11 3671 131

e-mail

 

Sertifikat ISO 9001:2008

Kreveti posebnog dizajna

IMAGE

Image - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

Krevet sa podešavanjem uz pomoć elektromotora Image uvažava rastuće zahteve pacijenata i medicinskog osoblja. Image je krevet atraktivnog dizajna koji se univerzalno može koristiti u širokom spektru odeljenja standardne nege.

ZA PACIJENTA I MEDICINSKO OSOBLJE:

Konstrukcija kreveta omogućuje da se pozicionira odmah pored transportnog ležaja ili operacionog stola i garantuje siguran prevoz pacijenta.
GO - sigurnosni gumb sprečava nehotično pomicanje kreveta. Ograde ne proširuju krevet i omogućuju brzi nesmetani pristup pacijentu za bilo kakve hitne zahvate. Dizajn kreveta s ugodnim utiskom: psihološka potpora pacijentu i bolji ukupan izgled interijera odeljenja.

IMAGE 3

IMAGE 3

IMAGE 3 - električno podesiv krevet poštuje rastuće zahteve pacijenata i medicinskog osoblja.

Njegov atraktivni dizajn pronaći će univerzalnu upotrebu u celom nizu bolnickih odeljenja standardne nege. Krevet Image 3 bavi se sigurnošću i mobilizacijom pacijenata na poseban način. U sigurnosni koncept najviše su uključene ograde čija raznolika funkcionalnost uklanja rizik od padova i ozleda pacijenata.

Zahvaljujući krevetu Image 3 mobilizacija postaje stvarnost za pacijente za koje je to dosad bilo nemoguće iii vrlo komplikovano. Štaviše, Mobi-lift i druge funkcije gotovo uklanjaju fizički napor medicinskih sestara iii negovatelja.

LATERA THEMA

LATERA THEMA - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

 

Linet - Sve vrste bolničkih kreveta i nameštaja Beka Hospitec - oprema za fizioterapiju, hidroterapiju i rehabilitaciju Midmark Fjordblink - bazeni za porode u vodi Gardhen Bilance - kreveti i stolice za vađenje krvi i dijalizu Funeralia - oprema za patologiju Silentia - paravani Medicanvas - negatoskopi CFS - razna kolica od INOX-a, INOX pultovi, kirurška korita RQL - ginekološki, urološki, proktološki i internistički pregledni stoloviAt-os disinfection technology KlaroTemp-riteRopimexSegufix - sistem za humano vezanje pacijenataMetzmodul
© 2008. BEOPANON MEDICAL d.o.o.