Beopanon Medical d.o.o. - opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Beopanon Medical d.o.o.

Pere Velimirovića 1d

11000 Beograd

Tel .: + 381 (0) 11 3670 680

Fax.: + 381 (0) 11 3671 131

e-mail

 

Sertifikat ISO 9001:2008

Internističke i specijalističke ordinacije

Proktološki sto GOLEM

Proktološki sto GOLEMProktološki sto GOLEMProktološki sto GOLEM

Sto je namenjen pregledu pacijenata u ležečem i klečećem položaju. Njegova konstrukcija omogućava laganu promenu pozicija sa posebnom pažnjom na udobnost i upotrebljivost stola za pacijenta i lekara.

Ležna površina je široka 600 mm i pokrivena perivom presvlakom. Podeljena je na ručno nastavljiv deo za glavu, deo za telo i nožni deo koji se može ručno preklopiti ili skinuti. Dužina ležaja je 1950 mm.

Visinska regulacija pomoću elektromotora od 640 – 940 mm isto kao i Trendelenburg položaj ako je u opciji. Sve radnje je moguće izvoditi pod punim opterećenjem stola. Upravljanje elektromotorima se vrši pomoću ručnog upravljača.

Nosivost stola je 150 kg. Sto je stacionaran na podesivim nožicama.
Oko uklonivog nožnog dela nalaze se EURO-nosači na koje je moguće pričvrstiti malu stepenicu za klečanje ili držače nogu. U standardnu opremu je uključen i potporni valjak. Nosač rolne za papir se nalazi ispod leđnog dela. Mogućnost izbora boja presvlake.

Oprema za specijalističke ordinacije MIDMARK

Oprema za specijalističke ordinacije - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

U ovom programu nudimo:

Oprema za specijalističke ordinacije - BEOPANON MEDICAL d.o.o. Oprema za specijalističke ordinacije - BEOPANON MEDICAL d.o.o. Oprema za specijalističke ordinacije - BEOPANON MEDICAL d.o.o. Oprema za specijalističke ordinacije - BEOPANON MEDICAL d.o.o. Oprema za specijalističke ordinacije - BEOPANON MEDICAL d.o.o. Oprema za specijalističke ordinacije - BEOPANON MEDICAL d.o.o. Oprema za specijalističke ordinacije - BEOPANON MEDICAL d.o.o. Oprema za specijalističke ordinacije - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

 

Stolica za vađenje krvi DENEO

Stolica za vađenje krvi DENEO

Stolica za vađenje krvi fiksna ili sa hidrauličkim nameštanjem visine od 51 – 71 cm. Integrisanii oslonci za ruke. Baza stolice okrugla, garantuje visoku stabilnost, sa mogučnošću rotacije za 360°. Ležna površina izvedena u jednom delu i anatomski oblikovana. Ispod ležne površine cirkularni klizač pomoću koga se stolica može postaviti i u ležeći položaj.

Patent „sit´n go“ omogućava pacijentu lagan pristup na stolicu kao i lako silaženje nakon zahvata.

Stolica tapacirana antibakterijskom perivom, negorivom presvlakom u boji po izboru. Nosivost stolice 200 kg.

 

Linet - Sve vrste bolničkih kreveta i nameštaja Beka Hospitec - oprema za fizioterapiju, hidroterapiju i rehabilitaciju Midmark Fjordblink - bazeni za porode u vodi Gardhen Bilance - kreveti i stolice za vađenje krvi i dijalizu Funeralia - oprema za patologiju Silentia - paravani Medicanvas - negatoskopi CFS - razna kolica od INOX-a, INOX pultovi, kirurška korita RQL - ginekološki, urološki, proktološki i internistički pregledni stoloviAt-os disinfection technology KlaroTemp-riteRopimexSegufix - sistem za humano vezanje pacijenataMetzmodul
© 2008. BEOPANON MEDICAL d.o.o.