Beopanon Medical d.o.o. - opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Beopanon Medical d.o.o.

Pere Velimirovića 1d

11000 Beograd

Tel .: + 381 (0) 11 3670 680

Fax.: + 381 (0) 11 3671 131

e-mail

 

Sertifikat ISO 9001:2008

Sistem za humano vezanje pacijenata

SEGUFIX - system

Vrlo često, medicinsko osoblje ima problem sa tzv. nemirnim pacijentima koji ne smeju menjati položaj tela ili drugih organa tela (ruke, noge) ili napuštati krevet.

Segufix sistem je razvio niz varijanti za sigurnost bolesnika, u krevetu, na invalidskim kolicima, foteljama za sedenje i slično.

Kaiševi su izrađeni od čvrstih materijala, obloženi mekom podlogom koja sprečava moguće ozlede bolesnika ili oštećenja na telu, rukama i nogama.

Lagano se pričvrste na krevet, a patent lokot sa magnetnim ključem omogućava brzo i lagano zaključavanje i otključavanje.
Svi naši kreveti imaju mesta za fiksiranje kaiševa.

SEGUFIX - systemSEGUFIX - systemSEGUFIX - systemSEGUFIX - systemSEGUFIX - system

 

Linet - Sve vrste bolničkih kreveta i nameštaja Beka Hospitec - oprema za fizioterapiju, hidroterapiju i rehabilitaciju Midmark Fjordblink - bazeni za porode u vodi Gardhen Bilance - kreveti i stolice za vađenje krvi i dijalizu Funeralia - oprema za patologiju Silentia - paravani Medicanvas - negatoskopi CFS - razna kolica od INOX-a, INOX pultovi, kirurška korita RQL - ginekološki, urološki, proktološki i internistički pregledni stoloviAt-os disinfection technology KlaroTemp-riteRopimexSegufix - sistem za humano vezanje pacijenataMetzmodul
© 2008. BEOPANON MEDICAL d.o.o.