Beopanon Medical d.o.o. - opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Beopanon Medical d.o.o.

Pere Velimirovića 1d

11000 Beograd

Tel .: + 381 (0) 11 3670 680

Fax.: + 381 (0) 11 3671 131

e-mail

 

Sertifikat ISO 9001:2008

Fizikalna terapija, rehabilitacija i nega

Higijenska tuš konzola s WC-om

Higijenska tuš konzola s WC-om - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

Metalni okvir, spoljašnja konstrukcija u potpunosti od poliester plastike.

Optimalno kompaktni sistem za negu unutar bolesničke sobe. Može se koristiti kao nužnik ili kao odvod u kombinaciji sa pokretnom tuš kadom. Zahvaljujući maloj dubini pogodan je za korišćenje u sobama sa ograničenom količinom prostora. Ugrađene termostatske armature osiguravanju laganu i sigurnu upotrebu tuša. Sistem za dezinfekciju, s 2,5m dugim crevom, poseduje jedinicu za mešanje tečnosti. Posuda za dopunu dezinficijensa ima mogućnost zaključavanja. Sistem ima ugrađenu porculansku WC školjku s poklopcom (anatomski oblikovanim) od PVC materijala što osigurava visok nivo higijene i lako održavanje. Na bočnom delu instalirana je zakretna pipa.

Tehničke karakteristike:

Širina: 650 mm Visina sedenja: 450 mm
Visina: 1400 mm Topla voda: 1/2"
Dubina bez školjke: 780 mm Hladna voda: 1/2"
Dubina sa školjkom: 230 mm Odvod: NW100

Pokretna kada za tuširanje bolesnika

Pokretna kada za tuširanje bolesnika - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

Vrhunski sitem za transport, tretmane i negu. U potpunosti izrađena od INOX čelika sa završnomobradom praškastom bojom.
Specijalna konstrukcija omogućava lagano visinsko podešavanje. Osam točkova, od čega četiri s kočnicom, sa nezavisnom suspenzijom osigurava visoku pokretljivost čak i na neravnim terenima. Ležeći deo izrađen je od 10 mm debelog visokopritisnog laminata, 100 % vodootporan, sa mogućnošću podešavanja pozitivno i negativno (Šok pozicija Trendelenburg / Anti-Trendelenburg).

Obe ograde moguće je spustiti ispod nivoa ležećeg dela a ograde na nožnom delu i delu uzglavlja se mogu ukloniti, ovo omogućava produžavanje dušeka za tuširanje do 205 cm. Dušek za tuširanje napravljen je od PVC-materijala, može se dezinfikovati.

Nosivost (maksimalno opterećenje): 150 kg.

Visinski podesiva kada AVERO COMFORT

Kada AVERO COMFORT

Veoma dobro i ergonomski dizajnirana, visinski podesiva kada napravljena od dvostrukog zida GFK sa integrisanom termičkom izolacijom. Pogodna za korišćenje sa svim standardnim lifterima. Posebno veliki gornji deo savršen je za pristup, uži nožni deo služi za uštedu vode. Integrisana podrška za deo koji služi za skraćivanje - u slučaju nižih pacijenata (dodatna oprema).

Zatvorena i ergonomski oblikovana spoljašnja oplata sa prostranim prostorom za noge za savršenu radnu poziciju. Podizanje putem dva sinhronizovana motora sa upravljačkom pločom.

Mešalica: na vrhu instalirana termostatska mešalica sa zaštitom od opekotina i sa dodatno dugim tuš crevom.

Tehnički podaci:

Dodatna oprema:

HI-LO kada FB 500 E

BEKA HI-LO KADA FB 500 E - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

Visinski podesiva, ergonomski oblikovana kada, izrađena od poliesterskog fiber glass (GFK) materijala, otpornog na udarce i kiseline sa termoizolacijskim osobinama, dve potpore za ruke, dva rukohvata, podešavanje visine uz pomoć dva sinhronizovana elektromotora, termostatska mešalica sa posebnom armaturom za punjenje kade a posebno za ručni tuš, armature i ručni tuš nalaze se na kadi, dve spojene cijevi.

Dimenzije:

Kada INVITA

KADA INVITA

Lifter CARLO COMFORT GP L za tuširanje i prenos

Lifter CARLO COMFORT GP L za tuširanje i prenos

Šasija i podizni stub izrađeni su od aluminijuma 100% reciklažnog . Električno podešavanje visine i ručno spuštanje u slučaju nužde, šasija se električno može raširiti​​, sve operacije se kontrolišu putem ručnog upravljača. Digitalni ekran služi za praćenje stanja baterije i eventualne dijagnoze prilikom grešaka i potrebnog održavanja liftera. 4 visoko kvalitetna dupla točka , od kojih su 2 sa kočnicama. Ergonomske ručke izrađene od aluminijuma sa držačem za ručni upravljač.

Sigurnosni sistem na podiznoj ruci za 4-delnu polugu na koju se montira vreća. Poluga izrađena od aluminijuma. Prilagođavanje i fiksacija poluge uz pomoć gasne opruge, uključujući i podešavanje luka za smer vožnje . Upravljanje putem ručnog upravljača. Zbog luka moguće je pomicati pacijenta jednostavno iz sedećeg položaja u ležeći položaj i obrnuto. Dodatna oprema: vaga, spoljašnja ćelija za punjenje.

Tehnički podaci:

Transportno nosilo

Transportno nosilo - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

Visinski podesivo uz pomoć elektromotora, specijalno dizajniran okvir tako da ga je moguće koristiti i kod normalnih kada za negu kao i kod visinski podesivih kada za negu, dizajuća jedinica izrađena od aluminijuma 150x150 mm, radi uz pomoć baterije, upravlja se uz pomoć ručnog upravljača, ležaj (stretcher) trodelni, visinski podesive dve strane.

Dimenzije:

Četvoroćelijska kupka EL

Četvoroćelijska kupka EL - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

Četvoroćelijska kupka kompaktne konstrukcije i dizajna tipa EL, potpuno samostojeća. Izrađena od "GFK" materijala (specijalna ojačana veštačka masa) duplih zidova. Dve kadice za noge i dve kadice za ruke, montirane na zaokretnim konzolama, za aplikaciju parcijalnih, naizmeničnih i progresivnih terapija elektrogalvanskom masažom. U svakoj kadici su po dve demontažne elektrode.

Mikroprocesorski kontrolni panel sa funkcijama:

Zaokretna stolica

Oprema za kineziterapiju

Oprema za kineziterapiju - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

 

Linet - Sve vrste bolničkih kreveta i nameštaja Beka Hospitec - oprema za fizioterapiju, hidroterapiju i rehabilitaciju Midmark Fjordblink - bazeni za porode u vodi Gardhen Bilance - kreveti i stolice za vađenje krvi i dijalizu Funeralia - oprema za patologiju Silentia - paravani Medicanvas - negatoskopi CFS - razna kolica od INOX-a, INOX pultovi, kirurška korita RQL - ginekološki, urološki, proktološki i internistički pregledni stoloviAt-os disinfection technology KlaroTemp-riteRopimexSegufix - sistem za humano vezanje pacijenataMetzmodul
© 2008. BEOPANON MEDICAL d.o.o.