Beopanon Medical d.o.o. - opremanje zdravstvenih i socijalnih ustanova

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Beopanon Medical d.o.o.

Pere Velimirovića 1d

11000 Beograd

Tel .: + 381 (0) 11 3670 680

Fax.: + 381 (0) 11 3671 131

e-mail

 

Sertifikat ISO 9001:2008

Dodatna oprema za krevete

Razvijajući bolničke krevete kao multifunkcionalne u nezi bolesnika, razvili smo veliki broj dodatnih elemenata (opreme) kako bi kreveti bili primenjivi za sva odeljenja u bolnicama ali i omogućili postavljanje svih terapijskih sredstava propisanih za negu i lečenje bolesnika.

Za naše krevete, kao dodatnu opremu možete dobiti:

Dodatna oprema za krevete - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

Dodatna oprema za krevete - BEOPANON MEDICAL d.o.o. Dodatna oprema za krevete - BEOPANON MEDICAL d.o.o. Dodatna oprema za krevete - BEOPANON MEDICAL d.o.o. Dodatna oprema za krevete - BEOPANON MEDICAL d.o.o. Dodatna oprema za krevete - BEOPANON MEDICAL d.o.o. Dodatna oprema za krevete - BEOPANON MEDICAL d.o.o. Dodatna oprema za krevete - BEOPANON MEDICAL d.o.o. Dodatna oprema za krevete - BEOPANON MEDICAL d.o.o. Dodatna oprema za krevete - BEOPANON MEDICAL d.o.o. Dodatna oprema za krevete - BEOPANON MEDICAL d.o.o. Dodatna oprema za krevete - BEOPANON MEDICAL d.o.o. Dodatna oprema za krevete - BEOPANON MEDICAL d.o.o. Dodatna oprema za krevete - BEOPANON MEDICAL d.o.o. Dodatna oprema za krevete - BEOPANON MEDICAL d.o.o.

Kolica za transport bolesničkih postelja

Za sve krevete | Univerzalna kolica - prevoz bez napora

Kolica za transport bolesničkih postelja

Električna kolica za prijevoz kreveta olakšavalu transport kreveta u medicinskim ustanovama.  Univerzalne je uporabe jer može prevoziti sve vrste kreveta od različitih proizvođača. Izrađen je od kvalitetnog čelika čvrste konstrukcije. Visoka nosivost jamči dugi vijek trajanja.

Jednostavna za rukovanje

Kolica za transport kreveta su jednostavna za rukovanje bez potrebe za treningom. Poluga omogućuje da se krevet transportuje bez napora.
Kolica su u potpunosti prilagođena za upotrebu u ograničenim prostorima medicinskih ustanova. Tokom prevoza, operator može stati na platformu kolica i bez problema može podesiti njegovu brzinu brzini ljudskog hoda.

Kolica za transport bolesničkih postelja

Kolica su dizajnirana za prevoz bolesničkih postelja na veće udaljenosti. Značajno smanjuju fizičko naprezanje bolničkog osoblja. Omogućavaju transport kreveta sa pacijentom.
Baza kolica je izvedena sa viljuškarom (1), kućištem za točkove od 150 mm (2), centralnim kablom (3), prekidačem za paljenje i gašenje (4), kontrolnim gumbom (5), i upravljačkom polugom (6).

Inteligentni krevet sa LINIS sistemom

VITALMONITOR - anđeo čuvar

VITAL MONITOR

Visoka osetljivost - touch–free monitor - Jednostavan prenos

Izuzetno osetljiv sistem ugrađen u krevet prati pacijentove vitalne funkcije. Skeniranje i praćenje disajnih funkcija i pulsa svih ležećih pacijenata prati se na monitoru, putem iPad-a ili putem telefona iz bilo kog mesta. Niski troškovi omogućuju široku primenu.

LINIS - Maksimalna sigurnost

On-line kontrola za podešavanje kreveta

VITAL MONITOR

Zahvaljujući Linis sistemu, medicinska sestra može dobiti on-line Informacije o trenutnom položaju kreveta. Glavne funkcije koje se prate su 5 glavnih elemenata koji utiču na sigurnost pacijenata:

Nepoželjno stanje ovih funkcija odmah signalizuje medicinskom osoblju, koje može odmah odgovoriti.
Sigurnost pacijenata tokom noći povećana je na maksimalni nivo.

 

Linet - Sve vrste bolničkih kreveta i nameštaja Beka Hospitec - oprema za fizioterapiju, hidroterapiju i rehabilitaciju Midmark Fjordblink - bazeni za porode u vodi Gardhen Bilance - kreveti i stolice za vađenje krvi i dijalizu Funeralia - oprema za patologiju Silentia - paravani Medicanvas - negatoskopi CFS - razna kolica od INOX-a, INOX pultovi, kirurška korita RQL - ginekološki, urološki, proktološki i internistički pregledni stoloviAt-os disinfection technology KlaroTemp-riteRopimexSegufix - sistem za humano vezanje pacijenataMetzmodul
© 2008. BEOPANON MEDICAL d.o.o.